Total Fina

Realisation info

Description

Technical description

A heavy steel structure with wide arch spans forms the basis of this project. The high box beams formed the notch supports of a customised greenhouse roof. Internal gutters were installed in between the rafters with a line-up of hip capping on the crosscut sides. The underside of the awning was finished with parallel tubes.

Context

Motorway rest stops should give travellers a pleasant and enjoyable feeling for the short duration that they are used. This canopy is distinguished by a simple, yet impressive design. The delicate incidence of light makes this project unique and welcomes many travellers who make a stopover along the E19.

Case passport

Location
Minderhout
Country
Belgium
Type

Canopy

Architect
Samyn and Partners

Inform yourself well, via our newsletter!