Oplossingen

Onze oplossingen

Glazen dak & atrium

Forzon brengt licht in elk project. Wij zijn gespecialiseerd in de realisatie van lichtkoepels, glazen overkappingen en atriums.

Lichtstraat & daklicht

Aluminium lichtstraten, sheddaken en stalen lichtstraten blijven aan populariteit winnen. Forzon beschikt over een waaier aan mogelijkheden.

Luifel

Forzon is gespecialiseerd in de realisatie van diverse glazen luifels en stalen luifels op maat en beschikt over expertise binnen een scala aan toepassingsmogelijkheden.

Architecturale serreconcepten

De combinatie glas, staal en aluminium wint aan belang in de projectmarkt. De voordelen van licht, ruimte, duurzaamheid en een unieke moderne uitstraling overtuigen steeds meer mensen.

ONZE OPLOSSINGEN

Samen creëren

Daar draait het bij Forzon om. Een vlotte klantenreis staat centraal. Als klant ben je volwaardig lid van ons project team. Via co-creatie garanderen we een helder en snel proces dat jij mee opvolgt. En dat in 6 stappen, tot je project gerealiseerd is.

1. Concept

Samen leggen we de verwachtingen vast in het conceptdossier. Hierin schrijven we de ambitieuze doelstelling van jouw project. 

Naast detailtekeningen, een overzichtsplan en een principiële snede bevat het conceptdossier alle essentiële timings en mijlpalen. Een goedkeuring op het dossier vormt het startschot voor de volgende stap: engineering. Afhankelijk van de gewenste doorlooptijd en betrokkenheid kan je kiezen uit 3 flows:

  1. Quick run: de vooruitgang van het project geniet prioriteit. Jouw noden en behoeften, evenals het “statica rapport” zijn scherpgesteld voor de opstartvergadering. 
  2. Standard run: we starten vanaf een uitgebreid conceptdossier waarbij gefocust wordt op specifieke uitdagingen. Samen gaan we op zoek naar oplossingen.
  3. Long run: we werken in doorgedreven co-creatie en nemen de tijd om samen met jou het volledige conceptdossier van A tot Z uit te werken. Als klant heb je inspraak in de omvang van het dossier en krijg je de mogelijkheid om gefaseerd goedkeuringen te geven. Forzon informeert je over scope, budget en termijn. Bij goedkeuring van het conceptdossier leggen we samen een opleveringsdatum vast. 

2. Engineering

We maken de interne productietekeningen op en modelleren het project in professionele tekenpakketten. Uit het model ontwerpen we alle stuktekeningen voor de productie.

3. Productie

Tijdens de engineeringfase bepalen we welke pakketten worden voorbereid voor transport naar je project. Forzon beschikt over een hoogtechnologisch pakketsysteem dat opgevolgd wordt door onze Project Managers.

4. Montage

Op de projectlocatie realiseert het Forzon team de montage met de grootste zorg. Zij vertellen je graag over de aanpak en staan in rechtstreeks contact met de Project Manager die de voortgang van het project beheert. 

5. Oplevering

We sharen graag met onze klanten. Niet enkel passie & creativiteit, maar ook kennis en ervaring. Wist je dat we jaarlijks 5 gelukkige klanten belonen met een meerdaagse uitstap? Maybe you’re next? 

6. Dienst na verkoop

Reken gerust op onze dienst na verkoop. Jouw Forzon Service Manager neemt op het moment van de oplevering persoonlijk contact met je. Hij is er voor al jouw vragen. Hierbij alvast zijn contactgegevens:

  • service@deforchegroup.com
  • +32 51 14 00 88

Inform yourself well, via our newsletter!