Bruyerre SA

Realisation info

Détails

Lieu
Gosselies
Pays
Belgique
Type

Lanterneau

Architect
Guy Mathieu

Description

Technische omschrijving

Een luifel volgens het principe van de sheddaken. Het gebruik van 3D spanten zorgt voor stabiliteit en technisch gezien meer mogelijkheden. Zowel het staal, aluminium en het glas werd in eigen huis ontwikkeld en gerealiseerd. De ingewerkte goten werden eveneens opgenomen. Een totaalproject binnen éénzelfde coördinatie!

 

Context

Praktisch en terzelfder tijd indrukwekkend! Een gedurfde uitdaging met de unieke combinatie van luifel met sheds. De luifel overdekt een overlaadzone voor middel tot zwaar vrachtverkeer. Het laden van vracht kan onafhankelijk van de weersomstandigheden plaats vinden. Deze budgetvriendelijke oplossing mist z’n doel niet!

Contactez nous

Plus d'information?

Vous souhaitez plus d'informations sur l'affaire 'Bruyerre SA' ? Ou avez-vous une question pour nous? N'hésitez pas à nous contacter..
Ons Verhaal

Deel van Deforche Construction Group

Forzon is er voor ontwikkelaars die dromen van geïntegreerde architecturale totale dakconstructies binnen een stedelijk netwerk. We creëren innovatieve ontwerpen en laten ons graag inspireren door creativiteit en visie van architecten, eindklanten, aannemers, investeerders…. Forzon denkt out-of-the-box en verrast je met kwalitatief design dat steeds stijlvol en onderscheidend is. We hebben de knowhow, de innoverende spirit en de zin voor kwaliteit in huis om op maat gemaakte uitdagingen aan te gaan. Lichtstraten, koepels, overkappingen, daklichten, fotovoltaïsche wanden, sheddaken, … Wij brengen licht in jouw project.

Bovendien kan Forzon - als deel van Deforche Construction Group - ruim 90 jaar beroep op kennis en ervaring binnen de serre technologie. We zijn jouw partner in co-creatie en stellen ons kenniscentrum ten dienste van jouw project. Onze missie: creating bright spaces. Of ook: met glas en creatieve vernieuwing samen werk maken van een mooie, duurzame en gelukkige samenleving. 

Informez-vous par notre newsletter